MENU
 
 

Druženje članica Udruženja poslovnih žena BiH

 

2017-04-07 07:37:18

Dana 27. marta, 2017. godine u ugodnom ambijentu restorana Cordoba na Ilidži održano je druženja članica Udruženja sa dragim prijateljima među kojima su bili Claire Bodonyi, ambasadorica Francuske u Bosni i Hercegovini, Anders Hagelberg, ambasador Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini, Adrian Neal – Director of USAID / Sweden FARMA II Project, Zihnija Hasović, menadžer EBRD, Feđa Begović – Communications Specialist USAID / Sweden FARMA II Project, Thomas Rojas –  Director USAID, Stefano Baldini – Oxfam Country Director, Amra Hašimbegović – Business cafe, Aida Selimić – IFAD i drugi.

Prisutnima su prezentovani programski ciljevi Udruženja, te je održana prezentacija manifestacije Dana ženskog poduzetništva 2017 koja će se održati od 23. do 25. maja 2017. godine u Sarajevu. Osim toga, predstavljeni su i ciljevi okruglih stolova koji će se u narednom periodu održati na području cijele Bosne i Hercegovine.

Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi, a prisutni gosti su pružili punu podršku radu na ostvarenju zacrtanih ciljeva.